Elle bælle fortælle

Ragnarok = Innovation

Tag afsæt i Ragnarok-myten, når I skal køre innovationsprocesser i organisationen.

Der bliver bygget en mur
Guderne bygger en mur omkring sig

”Vi brugte Rarevas medrivende og dygtigt fortalte fortælling om Ragnarok på vores medlemskonference om nyskabelse og innovation. Ragnarok er ikke bare en dramatisk fortælling om død og ødelæggelse, men også om den nedbrydning, der er nødvendig for at noget nyt kan gro frem.

Innovationsteoretikeren Joseph Schumpeter kaldte det ”kreativ destruktion”. Det er nødvendigt at af-lære gamle ting for at kunne lære nyt. Vi brugte forestillingen som afsæt for dagens diskussioner om fremtidens folkeoplysning. Den fungerede godt som fælles referenceramme”.

Trine Bendix Knudsen, sekretariatsleder, DFS – Dansk Folkeoplysnings Samråd.

Profetien om Ragnarok varsler nedbrud og kaos, men også nye tider

I et møde mellem video, dans, fortælling og musik, levendegøres den nordiske myte Ragnarok. Historien om Odin, der drager til dødsriget og vækker en vølve, en seerske, som fortæller ham om verdens undergang og genkomst. En forestilling – og historie om fimbulsvintre og trænge tider. Om jætternes, dyrenes og gudernes krig – om alles kamp mod alle. Om ulven der sluger solen, livstræet der brænder op og om verdens begyndelse på ny. Et møde mellem Eddaens vers, fortælling, dans, lyd og videokunst – et Ragnarok.

Ragnarok
Solen sortner og stjernerne falder

Nye verden
En ny verden vokser frem

Medvirkende

Fortælling: Rikke Alexandra
Dans: Eva Esmann Behrens
Musik: Michael Glerup Madsen og
Eva Esmann Behrens
Video: Rose Kristoffersen
Tekniker: Torben Jensen

Varighed
40 minutter

Pris
12.000 kr. ekskl. moms og transport

Mere information
http://www.rikkealexandra.dk
http://www.eebehrens.com

Rikke Alexandra
T +45 20877559
info@rikkealexandra.dk

Eva Esmann Beherens
T +45 22630098
eebehrens@gmail.com
Foto: Axel Gadegaard