Nu med hund

Nu med øjne -og masser af liv

Fem små gudinder har nu fået øjne – og de har masser af krudt i rumpen!

Frigg, Freja, Gullveig, Siff og Idun kan nu se, og de kan stavre rundt i deres kasse. Et par enkelte kan forcerer kassens kant! Og de kan nappe deres mor i hovedet. Indtil videre virker Asta helt ok med det, men hvor længe mon det varer.

De kan også nappe efter hinanden. Og der er også logrende haler – meget små haler, når de ser hinanden. De dratter stadig bare om, når de er trætte. Og de sover mere end de spiser, tisser, skider, stavre og logrer. Man vokser jo, når man sover. Og vokse gør de. De vejer nu tre gange så meget, som da de blev født.

Her er de – med øjne!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s