Nu med hund

Der var 1, der var 2, der var …

 

Så kom tiden, hvor de små gudinder får nye familier. De seneste to uger har det været “klargøring af hvalp” til køber. Ud over købsaftaler, ejerskifte og pasningsvejledning, har der været den lille taske med ting, for at lette overgangen til det nye hjem. Et tæppe – der lugter godt og grundigt af hvalpekravlegården og en tøjrotte, ligeså boltret med og hygget om i hvalpekravlegården. Og så en pose med tørfoder til 4-5 dage.

img_1557
Gullveig, 8 uger, den første, der forlod hvalpedagplejen!

Klargøring har også handlet om at sige tak for gode 8 uger og farvel med ønske om et godt liv det nye sted. Det har egentlig ikke været svært. Lidt vemodigt, men ikke svært. For det første ønsker vi ikke at have 6 hunde. For det andet har alle hvalpe en alder, hvor der skal mere til, end hvad vi lige kan give dem. Den sidste uges tid med alle fem hvalpe blev det meget samlebånd: tisse, skide, spise, nusse og sove på samme tid. Og med hver sin store personlighed og egne behov, ville det blive fattigt i længden for den enkelte hvalp.

Camilla (en af hvalpenes mange besøgsvenner) deler godbidder ud til Frigg og Idun:

Der var 1, der var 2, der var 3, der var 4, der forlod Storgaardens Jacks. Alle til skønne og dejlige familier. Tre til Sjælland og en til Midtjylland. To hvalpe til børnefamilier, en til et mere modet par (ligner os selv i alder:-)) og en til et pensionistpar. Alle familier, med stor lyst og engagement omkring at få dette lille nye familiemedlem. Og så er det ikke vanskeligt at sige farvel. Det er gode trygge hjem, de kommer ud i.

Vi er blevet opdateret på hvalpenes nye tid i de nye familier. Og det går godt. Det er skønt at se. Vi håber, hvis tiden, opgaverne, energien, er til det, at se dem igen en gang. Vi har i hvert tilfælde en stående invitation hos alle familie, til at komme forbi og hilse på Astas hvalp. To af hvalpene skal, ud over at være familiehund, også bruges på jagt. Og her ved jeg, at der er planlagt en reunion med jagt, når hvalpene er 1 år gammel.

Tilbage er Idun. Den sidstfødte. En skøn lille lækkerbisken, der venter på at blive den “udvalgte”. Så, kære læser, kender du en, som overvejer at skaffe sig en Jack Russell Terrier, så send dem vores vej. Det vil vi sætte pris på.

Idun med den mærke maske, der i starten var sort, som nu har den skønneste kastaniebrune farve. Hendes aftegninger ligner meget Astas.

img_1654img_1617

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s