Astas hvalpe

Frigg, Freja, Gullveig, Siff og Idun – Astas hvalpe. Født mandag d. 25. juli 2016.
Klar fra d. 23. september 2016.

Tilbage i kuldet er Idun: På dette billede er hun 9 uger gammel (d. 30. 10.16).

img_1654

Astas hvalpe 4 uger gamle:

SONY DSC
Frigg, Idun, Freja, Siff og Gullveig

Hvalpenes første tid

  • Få dage efter fødslen flytter Asta og hvalpe ud i vores køkken-alrum. Her vil hvalpene bo, indtil de skal fra Asta – og os. Vi har et stort køkkenalrum, hvor vi opholder os det meste af dagen. Det er centralt i huset, og de kommer til at følge med i alt, hvad vi laver. Fra køkkenalrummet er der direkte adgang til haven.
  • De første fire uger passer Asta hvalpene selv, uden nogen nævneværdig indblanding fra vores side. Alle hvalpe vil være i hånd hver dag, så de vender sig til os – og til mennesker.
  • Hvalpekassen er indrettet, så Asta kan gå til og fra. Når hvalpene begynder at spise selv, behøver hun ikke være der hele tiden.
  • Fra hvalpene er fra fire til otte uger gamle og til de forlader is i ni-ti ugers alderen, sørger vi for, at de får så mange forskellige oplevelser som muligt. Vi har børn og voksne på besøg, og vi påvirker dem på forskellig vis med lyde fra støvsuger, opvasker, vaskemaskine, juicer og forskellige legesager – med og uden lyd. De er udenfor både i hvalpekravlegård og senere på egen fod i haven. De oplever græs, grus og fliser. De er med ude at køre i bil, og de er i hånd, så meget som muligt.

Følg Astas hvalpe på facebook (www.facebook.com/storgaardensjacks)